Tuinaanleg van A tot Z

Wilt u bestrating, een vlonder, vijver of terras, een pergola of een overkapping over een terras? Wij hebben alle expertise en mankracht in huis voor elk project. Dit kan voor de volle 100% door onszelf gerealiseerd worden. Wij merken dat de klanten dat plezierig vinden, dat ze weten dat de klus bij ons van A tot Z in goede handen is.
 

De werkwijze bij tuinaanleg

Of het nou gaat om aanpassingen in of renovatie van een bestaande tuin, of om de aanleg van een tuin bij een nieuwbouwhuis, de werkwijze is dezelfde. Een bestaande tuin wordt eerst gedeeltelijk of geheel leeggehaald en daarna wordt in beide gevallen het grondwerk verricht. Vervolgens wordt de tuin uitgezet, worden de hoogtes ingemeten, eventuele bestrating, schuttingen, vijver of andere zaken aangelegd en de beplanting aangebracht. Tijdens de aanleg blijft er altijd ruimte voor aanpassingen in het tuinontwerp. Het is net als bij het inrichten van een huis, je denkt dat je het goed in je hoofd hebt, maar gaande de rit blijken zaken er toch anders uit te zien dan je ze van te voren bedacht had. En dan moet je flexibel zijn. Op al het door ons verrichte werk, inclusief de beplanting, krijgt u van ons een jaar garantie. Voor ons een vanzelfsprekendheid!

(bij garantiewerkzaamheden dient u contact op te nemen met ons kantoor)

Bent u onze nieuwe collega?

Allround hoveniers gezocht!

Wij zoeken:
  • ervaring als hovenier
  • in staat zelfstandig te kunnen werken
  • in het bezit van een afgeronde hoveniersopleiding
  • in het bezit van een rijbewijs B(E) en eigen vervoer (pré)
  • in het bezit van VCA-Basisveiligheid

Heeft u belangstelling?
Reageren kan naar Marcel Nieuwenhuis:
marcel@debrinkertuinen.nl
tel. 0570 632 313
AFSPRAAK MAKEN OF CONTACT OPNEMEN?
Of u nu een afspraak wilt maken of contact met ons wilt opnemen voor een vraag over onze diensten, we staan u graag te woord.
We vragen u dan ook vriendelijk onderstaand formulier in te vullen of te bellen op ons telefoonnummer (0570 - 63 23 13).
Vul hier uw naam in
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw straat en huisnummer in
Vul hier uw (woon)plaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Typ hier uw vraag of opmerking
Ga naar boven