Elk tuinontwerp is maatwerk

Door deze instelling geven wij in feite vorm aan een totaalconcept. Een tuin zegt veel over zijn inrichter, net zoals zijn huis en inrichting een afspiegeling is van de leef- en woonstijl van de klant enzijn huisgenoten.
De tuin als verlengstuk van het leven binnenshuis.

Een plek om te ontspannen van het leven binnenshuis. Een plek om te ontspannen na een drukke dag, om vrienden te ontvangen, waar de kinderen de mogelijkheid hebben lekker en veilig te spelen. Een mooi ontworpen en slim ingerichte tuin kan veel toevoegen aan de kwaliteit van het wonen en leven.

Hoe komt zo’n tuinontwerp nou tot stand?

Tijdens een eerste gesprek komt Marcel geheel vrijblijvend praten om de wensen van de klant te inventariseren. Dan volgt voor hem het stadium van schetsen. Een mooie tuin bestaat niet alleen uit mooie planten en bloemen. De schets werkt mee aan het inzicht hoe we alles kunnen verbinden met bijvoorbeeld paden en terrassen. Het streven is altijd te komen tot een tuin die zich in al zijn facetten kan laten zien. Groot voordeel is dat wij zelf de kennis en mogelijkheden in huis hebben voor bijvoorbeeld levering en aanleg van sierbestrating, het uitvoeren van timmerwerkzaamheden, de aanleg van vijvers of andere waterpartijen, de bouw van pergola’s, terrassen, metselwerk etc. Wij nemen in onze ontwerpen altijd de vormgeving en sfeer van huis en woonomgeving mee.

Grote kans dat Marcel u in de ontwerpfase met zaken verrast waar u zelf nooit op gekomen zou zijn, want onze mogelijkheden zijn onbegrensd.

Is het tuinontwerp goedgekeurd?

Dan wordt een heldere, werkomschrijvende offerte opgesteld. Hierna kan de tuinaanleg beginnen! Het spreekt vanzelf dat u ook bij ons terecht kunt als u alleen maar een ontwerp of beplantingsplan voor uw tuin wilt hebben om daarmee zelf aan de slag te gaan.

Bent u onze nieuwe collega?

Allround hoveniers gezocht!

Wij zoeken:
  • ervaring als hovenier
  • in staat zelfstandig te kunnen werken
  • in het bezit van een afgeronde hoveniersopleiding
  • in het bezit van een rijbewijs B(E) en eigen vervoer (pré)
  • in het bezit van VCA-Basisveiligheid

Heeft u belangstelling?
Reageren kan naar Marcel Nieuwenhuis:
marcel@debrinkertuinen.nl
tel. 0570 632 313
AFSPRAAK MAKEN OF CONTACT OPNEMEN?
Of u nu een afspraak wilt maken of contact met ons wilt opnemen voor een vraag over onze diensten, we staan u graag te woord.
We vragen u dan ook vriendelijk onderstaand formulier in te vullen of te bellen op ons telefoonnummer (0570 - 63 23 13).
Vul hier uw naam in
Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier uw straat en huisnummer in
Vul hier uw (woon)plaats in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Typ hier uw vraag of opmerking
Ga naar boven